Compara oferte

Alege cel mai ieftin RCA

Trimite comanda

 

Asigurari Carpatica Asig

CARPATICA ASIG este o companie de asigurari aflata la acest moment in TOP 10 asiguratori in Romania.  Prezenta pe piata de asigurari de peste 15 ani, ofera un portofoliu complex de asigurari generale promovand astfel servicii de asigurare personalizate in functie de fiecare clent in parte.

 

Carpatica ASIG a fost infiintata in anul 1996, avand capital integral privat,  denumirea la acea data fiind de ASA ASIGURARI ATLASSIB, parte a HOLDING ATLASSIB. La acest moment componenta a Grupului Financiar CARPATICA, se remarca prin adaptabilitatea la cerintele seviciilor financiare integrate rapide si de calitate prin personalul competent si experimentat.

 

ASIGURAREA RCA CARPATICA ASIG

 

Produsul de asigurare RCA de la CARPATICA ASIG vine sa acopere evenimentele rutiere in forma baneasca pentru urmatoarele tipuri de situatii: pagube materiale, vatamari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial, pagube ca consecintă a lipsei de folosintă a vehiculului avariat si in cazul cheltuielilor de judecată efectuate de către persoana prejudiciată.

 

Prin Asigurarea Cartea Verde sunt acoprite riscurile de răspundere civilă a asiguratului pentru pagube produse prin avarierea si distrugerea unor bunuri, vătămare corporală sau deces, produse în afara teritoriului tarii noastre, prin accidente de masini inmatriculate in Romania.

 

Autovehiculul dumneavostra este de asemenea asigurat pentru urmatoarele situatii: depanare, tracatare,  transportul autovehiculului asigurat de la locul producerii riscului asigurat, remorcare, si inclusiv trimiterea de de mesaje telefonice familiei sau altor persoane.  De asemenea, transportul si cazarea, precum si depozitarea sau parcarea intr-o incinta pazita sau parcare amenajata este asigurat.

 

Calculeaza RCA

 

ASIGURAREA CASCO CARPATICA ASIG

 

In fuctie de solicitarea clientului asigurarea CASCO de la CARPATICA ASIG ofera despagubiri in urmatoarele cazuri:

  • In caz de impact cucorpuri mobile sau imobile prin ciocniri, loviri, izbiri, derapări, răsturnări sau in cazul impactului autovehiculului cu animale.
  • In cazul actiunii rauvoitoare a tertilor
  • In caz de incendii, si aici includem inclusiv carbonizarea survenita in urma incendiului la autovehicul, patare, afumare sau explozia rezervorului de carburant.
  • In caz de fenemone atmosferice extreme
  • In cazul caderii autovehiculului de pe pod, in apa, prapastie etc.

 

Societatea de asigurari CARPATICA, pentru a oferi o asigurare completa, acorda protectie si in urmatoarele cazuri:  avarierea sau distrugerea autovehiculului sau a unor părţi componente,  furtul autovehiculului sau a unor părţilor componente, cheltuieli cu transportul autovehiculului avariat la serviceul unde se va efectua reparatia, pagube produse echipamentului suplimentar, radio casetofon, DVD, statii de emisie receptie, GPS, telefoane etc. Si in cazul producerii de pagube cauzate de masurile de salvare în timpul producerii unui eveniment asigurat.

 

Prin Asigurarea CASCO de la CARPATICA ASIG se pot asigura remorcile si semiremorcile sau ataşele tractate de acestea şi echipamentele suplimentare  montate pe autovehiculele asigurate.

Nu in ultimul rand se ofera si asigurare CASCO autovehiculelor înmatriculate în străinătate numai pentru riscul de avarii pe teritoriul tarii noastre.

 

Cere oferta asigurare CASCO

 

ASIGURARI PENTRU LOCUINTA CARPATICA ASIG

 

Din 2010 toţi proprietarii de locuinţe sunt obligaţi să le asigure împotriva riscurilor de cutremur, alunecări de teren şi inundaţii, acum o pot face simplu si ieftin la CARPATICA ASIG. Asigurarea se incheie pentru doua tipuri de locuinte in functie de materialele din care este construita.

 

  • In primul caz cel al cladirilor de tip A: asigurarea se face la o valoare de 20.000 EURO locuintelor avand structura de rezistentă din beton armat, metal ori lemn sau cu pereţii exteriori din piatră, cărămidă arsă ori din alte materiale rezultate în urma unui tratament termic sau chimic - pentru care se va plăti o primă de asigurare anuală în valoare de 20 EURO
  • In al doilea caz cel al cladirilor de tip B: asigurarea se face la o valoare de 10.000 EURO locuintelor cu pereţii exteriori din cărămidă nearsă sau orice alte materiale nesupuse unui tratement termic sau chimic - pentru care se va plăti o primă de asigurare anuală în valoare de 10 EURO.

Societatea de asigurari CARPATICA ASIG ofera posibilitatea asigurarii complete a locuintelor impotriva oricarui tip de risc.

 

Asigurarea locuintei si a bunurilor casnice din gospodarie

 

  • Polita in varianta simpla de la CARPATICA ASIG acopera daunele provocate de urmatoarele rsicuri: inundatii, alunecari de teren ca fenomene naturale, cutremur de pamant.
  • Polita in varianta extinsa de la CARPATICA ASIG acopera toate riscurile de pe polita simpla plus urmatoarele riscuri:  fenomene atmosferice, incendiu, boom sonic,  coliziune cu un autovehicul care nu aparţine Asiguratului, prepuşilor acestuia sau beneficiarului asigurării sau căderea peste bunurile asigurate a unor aparate de zbor pilotate, a unor părţi din acestea sau a încărcăturii lor.
  • Polita in varianta totala de la CARPATICA ASIG acopera risucurile din polita extinsa, plus furtul prin efractie.

 

Riscurile asigurate se pot extinde cu urmatoarele tipuri de evenimente: avarii accidentale la centrala termica, daune cauzate vecinilor,  avarii accidentale produse de apa din conductă, spargere sau crăpare bunuri casabile, precum si cauzirile de invaliditate permanenta sau deces.

 

Cere oferta asigurare locuinta

 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+