Ghid complet pentru asigurarile CASCO – partea III

In ultima parte a ghidului pentru asigurarile CASCO vom afla ce avem de facut in caz de dauna, cum platesc asiguratorii reparatiile si cum se combina CASCO cu RCA.

asigurare-casco

  1. Ce este de facut in caz de dauna?

Indiferent de gravitatea situatiei este important sa ne pastram calmul si sa discutam pasnic cu persoanele implicate.

Imediat trebuie sa va sunati brokerul / agentul care o sa va ofere informatii esentiale despre pasii pe care ii veti avea de urmat. Ulterior, notati-va numele persoanelor implicate, numerele de inmatriculare a masinilor si adresa unde s-a produs dauna.

Dupa ce ati asigurat paza masinii si transportul ei in service, prezentati-va la sectia de politie in mai putin de 48 de ore, pentru a evita o amenda si suspendarea permisului.

2. Cum platesc companiile de asigurari, daunele?

Daca optati pentru decontarea directa, fara accept de plata, trebuie sa mergeti cu masina intr-una dintre unitatile service partenere cu care asiguratorul are contracte de decontare directa .  Asiguratorul va achita contravaloarea reparatiei direct catre service , mai putin fransiza prevazuta in contractual de asigurare

Daca va prezentati la un service agreat de asigurator, dar care nu este inclus in sistemul de parteneri ai asiguratorului, va trebui sa platiti toata reparatia, sa depuneti documentatia necesara la asigurator si abia apoi vi se vor deconta banii.

3. Cum se combina CASCO cu asigurarea RCA?

Daca autoturismul dumneavoastra este afectat din vina altui sofer, puteti sa il reparati atat pe CASCO-ul dvs, cat si pe RCA-ul celui care a provocat accidentul.

Daca alegeti sa folositi CASCO, veti beneficia de o viteza mai mare de procesare a dosarului, decontare directa si service-uri mai bune.

Daca veti repara masina pe RCA trebuie sa stiti ca in general serviceurile agreate au o calitate scazuta, iar dosarele de dauna se proceseaza mai greu.

Acest ghid a fost creat pentru a oferi informatii complete despre asigurarile CASCO. Daca mai aveti intrebari sau doriti sa aflati informatii suplimentare, va asteptam pe Plata-RCA.ro. Specialistii nostri va vor ajuta sa aveti parte de cea mai avantajoasa asigurare. 

 

 

SPECIAL OFFICE Broker de Asigurare-Reasigurare, companie de consultanta si brokeraj in domeniul asigurarilor si reasigurarilor, va pune la dispozitie prin plata-rca.ro posibilitatea de a calcula cele mai avantajoase preturi RCA .

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+