Polita RCA obligatorie chiar si pentru cei care detin CASCO

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este obligatorie pentru toti proprietarii de automobile, indiferent daca detin sau nu asigurarea facultativa CASCO.

Potrivit Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), aceasta obligatie de asigurare este prevazuta de Directivele specifice ale Uniunii Europene, de aceea obligatia de asigurare RCA trebuie sa se regaseasca si in legislatia aplicabila in Romania, la fel ca in toate celelalte state membre.

“Raspunderea civila auto este o asigurare obligatorie reglementata in toate tarile, este o asigurare de protectie pentru terti si nu este nicidecum o taxa, ci o modalitate de protectie materiala si sociala”, a declarat Angela Toncescu, presedintele CSA.

Cei care circula fara RCA risca o amenda intre 1000 si 2000 de lei, retinerea certificatului de inmatriculare a masinii, precum si a placutelor cu numerele de inmatriculare.

Prin intermediul politei RCA, cei prejudiciati in urma a accident auto, produs din vina soferului care detine asigurarea, primesc despagubiri pentru daunele materiale.

 

SPECIAL OFFICE Broker de Asigurare-Reasigurare, companie de consultanta si brokeraj in domeniul asigurarilor si reasigurarilor, va ofera prin Plata RCA cele mai avantajoase preturi pentru asigurarile RCA si, la solicitarea dumneavoastra, recomandarile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna alegere.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+