Romanii au incredere in platile online

Piata de plati online din tara noastra a ajuns in 2011 la aproximativ 175 milioane de euro, in crestere cu peste 20% fata de 2010. Acest lucru inseamna ca romanii au inceput sa capete incredere in sistemul de plata online.

Chiar daca piata din Romania de plati online este mai mica decat cea din alte tari din Europa, cresterea sistematica pe care o inregistreaza anual, ne incurajeaza sa credem ca in cativa ani va ajunge la valori de miliarde de euro, asa cum se intampla in prezent in Polonia, Anglia sau Franta.

Romaniilor nu le este teama de fraudele pe internet

“Faptul ca romanii se tem de infractiunile digitale si de aceea evita sa realizeze plati prin card este mai degraba un mit”, a declarat Daniel Jinga, Key Account Manager PayU.

Singura problema a romanilor este obisnuinta, de aceea este necesar o schimbare de comportament. Cu cat oamenii vor plati mai mult online, cu atat vor intelege avantajele acestui sistem care este practic, rapid si mai ales simplu.

Asiguratorii si brokerii de asigurare cred in aceasta dezvoltare si au inceput sa intre in piata comertului online.

"PayU Romania crede in dezvoltarea asigurarilor online.Estimez ca vom avea parte de un boom in 6-12 luni, sau chiar un an jumatate", a mai declarat Daniel Jinga.

 

 

SPECIAL OFFICE Broker de Asigurare-Reasigurare, companie de consultanta si brokeraj in domeniul asigurarilor si reasigurarilor, va pune la dispozitie prin plata-rca.ro posibilitatea de a calcula cele mai avantajoase preturi pentru asigurarile RCA .

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+