8 case au ars intr-un incendiu

Cartierul 23 August, a fost afectat, saptamana trecuta, de un incendiu puternic. In noaptea de 13 spre 14 august, pompierii au fost alertati ca in cartierul bucurestean a izbucnit un incendiu. Desi acestia au raspuns promt apelului, ajunsi la fata locului au descoperit ca sunt depasiti de situatie. In zona in care a avut loc incendiul, hidrantii nu erau alimentati, astfel ca resursele pompierilor au fost limitate.

Dupa ore de lupta cu flacarile, pompierii au reusit sa stinga incendiul, dar 8 case au fost mistuite de flacari. Din fericire nu au fost inregistrate victime omenesti, dar locuintele nu erau asigurate, astfel ca propietarii sunt nevoiti sa suporte singuri pagubele produse de incediu.

Focul – riscul numarul 1 in Romania

In Romania, incendiile afecteaza , in medie, 16 locuinte in fiecare zi. Mai mult, conform unui raport realizat de ALLIANZ, incediul este unul din cele mai mari riscuri care ameninta locuintele romanilor.

In fiecare an, pagubele produse de foc se ridica la zeci de milioane de euro. Doar in 2010, aprozimativ 9000 de locuinte au fost afectate de incendii, iar 7000 dintre proprietarii acestora inca fac eforturi pentru a depasi dificultatiile financiare pe care le-au avut de suferit.

In medie, un proprietar a carui casa a fost afectata de incendiu, sufera daune in valoare de cateva zeci de mii de euro.

Asigurarea locuintelor – siguranta de care avem nevoie

Singura modalitate prin care ne putem proteja in fata riscurilor care ne pot afecta casele, este asigurarea pentru locuinta.

In prezent, putem opta pentru 2 tipuri de asigurari. Asigurarea obligatorie de locuinta consta intr-o polita cu pretul pana in 20 de euro pe an si ne asigura impotriva riscurilor catastrofice : inundatii, cutremur si  alunecari de teren. Daca dorim o asigurare extinsa, care sa ne ofere protectie impotriva mai multor riscuri, inclusiv incendii, este indicat sa alegem o asigurare facultativa de locuinta care poate fi personalizata in functie de nevoile noastre.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+