Asigurari speciale pentru situatii speciale. Vedeti daca si dumneavoastra va incadrati

In Romania, piata asigurarilor auto reprezinta o majoritate in piata totala a asigurarilor. Aceasta piata este urmata de asigurarile de locuinta, de sanatate, de viata sau de pensia privata. Dar, mai exista si alte tipuri de asigurari care sunt destinate situatiilor mai putin comune, care totusi necesita protectie. Cei care desfasoara activitati aparte pot dispune de o siguranta in plus, dispunand de o asigurare special destinata lor.

Asigurare pentru cei care practica sporturi extreme

Practicantii sporturilor extreme reprezinta o categorie cu grad crescut de risc, din cauza predispozitiei spre accidente. Cele mai multe asigurari de sanatate sau de viata nu acopera si vatamarile cauzate in practicarea sporturilor extreme. Pentru aceste situatii exista asigurari speciale care asigura protectie in caz de accident ca urmare a practicarii de sporturi extrem ca rafting, windsurfing, scuba-diving, bungee-jumping, motociclism, alpinism, skateboarding sau altele asemanatoare.

Aceste asigurari pot acoperi daunele atat pentru situatiile survenite in Romania, cat si in strainatate, si despagubesc pentru diferite cheltuieli ca: tratamente chirurgicale, farmaceutice, de spitalizare sau stomatologice in caz de urgenta, cheltuieli de repatriere, care includ transportul sanitar sau repatrierea corpului, in caz de invaliditate temporara/permanenta sau deces, ca urmare a unui risc asigurat survenit in perioada de valabilitate a asigurarii (in limita sumelor asigurate).

Vanatorii sunt predispusi accidentelor, dar au asigurari speciale

Companiile de asigurari din Romania au oferte de asigurari pentru vanatorii sportivi, care acopera: riscurile de baza, ca decesul si invaliditatea permanenta totala sau partiala, dar si o serie de riscuri suplimentare, ca pierderea temporara a capacitatii de munca in urma spitalizarii/concediului medical (tratament ambulatoriu); interventii chirurgicale, fracturi, arsuri; consecinte estetice si functionale cu caracter definitiv produse prin vindecarea vicioasa a traumatismelor, arsurilor sau degeraturilor, cheltuieli pentru medicamente, bolile profesionale.

Asigurari pentru proprietarii de caini periculosi

Daca detineti un caine care poate reprezenta o amenintare pentru cei din jur, exista asigurari care va pot proteja in fata unor cheltuieli nepravazute. Daca aveti o asigurare dedicata special situatiilor care implica si cainele dumneavoastra, sunteti acoperit financiar pentru eventualitatea in care cainele provoaca vatamari corporale, inclusiv deces, unor terti, precum si despagubirile stabilite in instanta de judecata.

Tratament VIP pentru cei cu venituri mai mari de 3000 euro

Daca aveti venituri care depasesc lunar suma de 3000 de euro si aveti sub 55 de ani sunteti calificat pentru un tratament special. Acest lucru inseamna o asigurare care acopera o gama extrem de larga de situatii, ca: deces, invaliditate permanenta, indemnizatie zilnica de spitalizare ca urmare a unui accident, indemnizatie pentru convalescenta in urma unei spitalizari ca urmare a unui accident, indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca ca urmare a unui accident, indemnizatie pentru interventii chirurgicale ca urmare a unui accident, fracturi, plata unei rente lunare ca urmare a decesului din accident a persoanei asigurate, dar si asistenta medicala la domiciliu.
 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+