Beneficiile achizitiei unei polite RCA online

Trendul cumparaturilor pe internet a cuprins si Romania. Tot mai multi romani fac achizitii online deoarece acest tip de achizitie prezinta o serie de avantaje, cum ar fi comoditatea, compararea preturilor si simplitatea procedurilor de cumparare. Unele din cele mai achizitionate produse pe internet sunt chiar politele RCA.

Un studiu realizat Daedalus Millward Brown arata ca persoanele intre 35 si 55 de ani achizitioneaza o polita RCA in functie de prêt, iar persoanele peste 55 de ani achizitioneaza politele in functie de facilitatile pe care le ofera. Indiferent care este criteriul dumneavoastra de selectie, achizitia unei polite RCA online va ajuta sa aflati, intr-un timp record, care este cea mai potrivita polita pentru dumneavoastra.

Care sunt beneficiile achizitiei polite RCA online?

Tarife reale

Atunci cand dorim sa achizitionam o polita RCA putem vedea in timp real toate schimbarile de prêt si astfel sa fim la curent cu ultimele reduceri. Introducand datele personale si datele masinii, vom putea sa analizam toate ofertele de pe piata si astfel sa ne alegem oferta care ni se potriveste.

Compararea preturilor

Dupa introducerea datelor noastre, Calculatorul RCA va returna ofertele tuturor companiilor de asigurari. Astfel vom putea alege dintre politele oferite de asiguratori, in functie de pretul pe care il afiseaza sau in functie de beneficiile pe care ni le ofera.

Economisim timp

Dupa ce ne alegem polita RCA nu este necesar sa ne deplasam sa o ridicam. Un operator al companiei de asigurari ne contacteaza pentru a stabili impreuna data si locatia unde se poate livra polita. Livrarea este gratuita.

Fara costuri suplimentare

Achizitia unei asigurari online nu costa mai mult decat una cumparata de la sediile asiguratorilor, chiar daca apelam la serviciile unor brokeri de asigurari. Aceste servicii sunt subventionate de companiile de asigurari si nu se reflecta in pretul politei online.

Nu ramanem niciodata descoperiti

Polita RCA poate fi valida 6 luni sau un an, in functie de optiunea noastra. Dar indiferent de perioada de valabilitate, inainte ca polita sa expire, vom fi anuntati de brokerii de asigurari ca se apropie momentul reinnoirii politei.

In plus fata de aceste beneficii evidente, achizitionand o polita online RCA nu avem de ce sa ne facem griji de validitatea ei. Fiecare polita poate fi verificata online, prin intermediul portalului CEDAM SA oferit de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

 

 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+