Cum putem beneficia de reduceri la RCA

Asigurarea RCA este o asigurare obligatorie care protejeaza victima, in cazul in care provocam un accident rutier. Tocmai pentru ca nu suntem beneficiarii directi ai acestei asigurari, criteriul de selectie este pretul. Dincolo de ofertele pe care companiile de asigurari le prezinta clientilor, trebuie sa stim ca putem beneficia de o serie de reduceri care sa scada considerabil prima de asigurare.

Azi vom prezenta modalitatile prin care putem sa beneficiem de cea mai ieftina polita RCA posibila.

Sistemul bonus-malus

Asa cum discutam si in articolul Ce este si cum ne ajuta sistemul Bonus-Malus?, un istoric pozitiv in trafic, cu un numar scazut de acidente, duce in timp la o scadere a politei RCA. In schimb, daca avem numeroase accidente, polita RCA va creste proportional cu valoarea daunelor pe care compania de asigurari le-a platit.

Reduceri sociale

Pensionarii si persoanele cu deficiente locomotorii beneficiaza de reduceri sociale.

Mult timp companiile de asigurari au promovat reducerile pentru pensionari deoarece acestia sunt o categorie de soferi care, din punct de vedere statistic, conduc mai prudent si inregistreaza mai putine accidente. Aceste reduceri au dus la un fenomen care a afectat piata asigurarilor. Concret, soferii tineri isi inregistrau masina pe numele partintilor, pentru a beneficia de o polita RCA cu o valoare mai mica. Acest aspect a adus la cresterea daunalitatii, iar companiile au inregistrat pierderi, deoarece ofereau despagubiri pentru masini conduse de alte categorii de soferi decat cele trecute in polite.

Reduceri pentru parinti

Persoanele care au copii minori sunt considerate ca fac parte dintr-o categorie de soferi care este mai putin predispusa accidentelor. Parintii sunt mai atenti in trafic si provoaca daune mai mici decat alti soferi tineri. Din acest motiv, persoanele cu copii au parte de reduceri la polita RCA.  – la anumiti asiguratori

Reduceri pentru bugetari

Bugetarii, angajatii la unitati cu actionariat de stat si cei care frecventeaza cursuri au in general venituri salariale mici, tocmai de aceea, pentru a veni in sprijinul lor, au parte de reduceri la asigurarile RCA. – la anumiti asiguratori

Daca indeplinim cel putin una din conditiile de mai sus, putem beneficia de reduceri la politele RCA. Reducerile depind in functie de companiile de asigurari. Pentru a descoperi cat mai usor de unde putem achizitiona o polita RCA cu cea mai mare reducere, putem incerca un calculator on-line. Plata-RCA pune la dispozitie o modalitate facila si rapida, prin care putem afla in cateva minute care companie de asigurari ne poate oferi cea mai avantajoasa asigurare. Puteti sa il incercati aici, chiar acum.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+