Iti iubesti telefonul? Atunci e timpul sa ii faci o asigurare

In ultimii ani am inceput sa investim sume tot mai mari in telefoanele mobile pe care le achizitionam. In acelasi timp, telefonul mobil reprezinta si bunul cel mai ades avariat, dar si cel mai predispus furtului. Cu cat investitia in telefonul mobil este mai mare, cu atat este mai important sa ne asiguram ca in caz de deteriorare, furt sau pierdere, vom putea avea parte de o despagubire.

Cele mai multe riscuri nu sunt acoperite de companiile producatoare de telefoane mobile, de aceea putem opta pentru o asigurare oferita de operatorii de telefonie mobila.

Cea mai ieftina asigure poate fi achizitionata cu doar 1,95 Euro/luna, dar pentru SmartPhone-uri pretul unei asigurari incepe de la 2.99 Euro/luna.

Aceste asigurari acopera riscuri ca furt, talharie, furt prin efractie, accidente si chiar pentru defectiuni provocate de apa.

Pentru situatii ca furt din autoturism descuiat, furtul unui aparat lasat nesupravegheat intr-un loc public, distrugerea din rea vointa sau furt care nu a fost raportat la politie in 48 de ore de la constatare, asigurarea nu acopera valoarea despagubirii. Deasemenea, situatiile cand costurile de reparatie pot fi acoperite de garantia producatorului, nu sunt acoperite de asigurare.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+