2012 – mai putine pierderi in urma catastrofelor naturale

 

2011 – an cu record negativ pentru asiguratori

Daunele provocate de catastrofe naturale, in primul semestru al anului 2012, se afla in scadere. Pierderile economice au ajuns la 26 mld. USD, cu 76 mld. USD mai putin decat media din ultimii 10 ani.

Jean Philippe Thierry, presedintele Asociatiei Redez-Vous de Septembre a declarat ca daunele platite din asigurari au fost, anul acesta, de 12 mld. USD, in scadere cu 7 mld. USD, fata de media de 19 mld. din ultimii 10 ani.

2011 – anul cu cele mai multe pierderi

Anul trecut, pierderile asigurate, la nivel mondial, s-au ridicat la 105 mld. USD, dintr-un capital de asigurare de 480 mld. USD, a declarat Richard Ward, CEO LLOYD’s, in cadrul conferintelor Rendez-Vous de Septembre de anul acesta. Ward a mai declarat ca pierderi mai mari au fost inregistrate doar in 2005, cand uraganele Katrina, Rita si Wilma au provocat pagube de peste 100 mld. USD din totalul de 132 mld. USD.

Anul 2011 ramane in istorie ca unul cu cele mai multe catastrofe naturale. Cutremurele, tsunami, inundatiile si uraganele din Noua Zeelanda, Japonia, SUA, regiunile din Caraibe si Thailanda, au produs pierderi economice de peste 380 mld. USD si daune platite din asigurare de peste 100 mld. USD.

Seria de conferinte Rendez-Vous de Septembre a inceput anul acesta pe 8 septembrie la Monte Carlo si trateaza cele mai importante aspecte din sectorul asigurarilor din lumea intreaga.

In cea de 5-a zi de conferinte, respective marti 12 septembrie, Richard Ward, CEO LLOYD’s si Jean-Philippe Thierry, presedintele Asociatiei Redez-Vous de Septembre au discutat despre situatia asigurarilor pentru catastrofele naturale.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+