Șoferii din România au acum o aplicație mobilă numai a lor

Cea mai noua aplicație mobilă dedicată șoferilor din România, s-a lansat astăzi. Plata-RCA.ro pune la dispoziție proprietarilor de autoturisme o aplicație mobilă care le oferă informații legate de plățile pe care le au de efectuat pentru intretinerea și asigurarea mașini. Aplicația poate fi accesată de pe telefoanele Android și pe terminalele iOS.

Aplicația prezintă numeroase funcționalități create special pentru șoferii români: anunța utilizatorii înainte să le expire RCA-ul și face sugestii de achiziții pentru înnoirea asigurării obligatorii. Prin simpla introducere a datelor personale și a celor legate de autoturism, aplicația prezintă ofertele celor mai importante companii de asigurări. În acest fel utilizatorii sunt siguri că vor găsi polița RCA cu cel mai mic preț. Persoanele care au în posesie mai multe mașini, pot introduce în același cont datele pentru toate mașinile deținute, urmând să primească remindere speciale pentru fiecare dintre acestea. 

Mai mult, aplicația mobilă Plata-rca.ro anunță utilizatorii care este următoarea dată pentru ITP sau revizie, devenind astfel un instrument cu o utilitate crescută pentru toți șoferii. 

„Am reușit să creăm mai mult decât o aplicație, am dezvoltat un instrument care pur și simplu va face viața șoferilor mai ușoară. Cu remindere speciale pentru RCA, revizie sau ITP, aplicația Plata-RCA suportă, în același cont, date pentru un număr nelimitat de mașini. Suntem siguri că am reușit prin această aplicație să prezentăm publicului o inovație în ceea ce privește funcționalitățile multiple, modul facil de utilizare și beneficiile pe care le prezintă”, a declarat Viorel Costea, dezvoltatorul aplicației Plata-RCA.ro

Aplicația mobilă Plata-RCA a fost dezvoltată de către unul din principalii jucători din piața de IT Development din România, compania Roweb. 

Pentru detalii suplimentare legate de aplicație, modul de accesare și de folosință, sau orice alte declarații contactați Roweb, http://www.roweb.ro.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+