Licitatia TAROM in valoare de 2,3 milioane USD sistata

Consiliul National de Solutionare al Contestatiilor (CNSC) a suspendat licitatia organizata de Compania Natioanla de Transport Aerian Tarom.

Licitatia avea ca obiect asigurarea Casco pemtru aeronave civile si piese de schimb (inclusive asigurare de reducere a fransizei Casoc deductibile la aeronave si motoare de schimb) si pentru asigurarile de raspundere fata de pasageri, bagaje, marga, posta si terti.

Contractul urma sa fie incheiat pe un an, incepand cu luna mai 2013. Valoarea estimata este de 2,4 milioane USD.

Momentan aceasta licitatie a fost suspendata, de catre Consiliul National de Solutionare a Constestatiilor la cererea Astra, actualul asigurator Tarom.

"Admite cererea de suspendare a procedurii formulatade Asigurare-Reasigurare Astra, in contradictoriu cu Compania Naţionalade Transporturi Aeriene Romane Tarom. Prezenta decizie este obligatorie pentru parţi (...). Impotriva prezentei decizii se poate formula plangere, in termen de 5 zile de la comunicare", se arataintr-o decizie a CNSC din 10 aprilie.

Tarom a comunicat:

"In prezent este in vigoare, intre Tarom şi Astra Asigurari, contractul de servicii de asigurare casco pentru aeronave civile şi piese de schimb (inclusiv asigurare de reducere a franşizei casco deductibile la aeronave şi motoare de schimb), asigurare de raspundere faţade pasageri, bagaje, marfa, poşta, terţi. Acest contract a intrat in vigoare la data de 1 mai 2012 şi expirala data de 30 aprilie 2013. In perioada 2008-2012 prestatorul serviciilor de asigurare menţionate mai sus a fost de asemenea Astra Asigurari, pe baza de contracte cu durata de valabilitate a cate 12 luni, fiecare contract fiind incheiat in urma procedurilor de licitaţie deschisa. Nu putem comunica sumele aferente acestor contracte din motive de confidenţialitate prevazute in clauzele contractuale".

Cu o flotade 24 de aeronave, Tarom este cel mai mare client local in domeniul asigurarilor de mijloace de transport aerian.

La inceputul lunii mai, Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom urmeaza sa deruleze o alta licitatie deschisa, pentru contractarea serviciilor de asigurare impotriva accidentelor si de sanatate pentru angajati.

Valoarea contractului a fost estimat la peste 4 milioade de lei, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut. Contractul presupune asigurari de persoane pentru salariatii TAROM care fac parte din categoria “personal aeronautic civil Navigant profesionist” si din categoria “personal aeronatuic tehnic nenavigant”.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+