Asigurare impotriva monstrului din Loch Ness pentru o companie din Scotia

loch nessUna din cele mai putin probabile asigurari, a fost incheiata, in Scotia, de catre compania de nave de croaziere, Jacobite Cruise.

Compania detine trei nave de croaziera si a incheiat o polita de asigurare in valoare de 1,5 miliarde de dolari, impotriva daunelor provocate de catre “Nessie”, monstrul din Loch Ness despre care inca nu exista inca o demonstratie stiintifica care sa ii ateste existenta.

“Nu stiu care sunt sansele ca navele noastre sa se intalneasca cu Nessie, dar aici este Loch Ness. Cat de stupid ar fi daca nu am avea acoperire pentru aceasta eventualitate?”,a declarat Freda Newton, proprietarul companiei.

Jacobite Cruises detine 3 nave si transporta anual aproximativ 10,000 de turisti. Aceasta polita vine si ca o sarbatorire a celor 80 de ani care au trecut de cand a aparut prima declaratie care afirma ca Nessie exista. Pe 14 martie 1933, Aldie Mackay, managerul Hotelului Drumnadrochit a declarat ca ar fi vazut un monstru in lacul Loch Ness, conform unui articol de ziar.

De atunci sute de oameni au declarat ca au vazut acest monstru, desi oamenii de stiinta afirma ca monstrul din Loch Ness nu este altceva decat un mit modern.

Polita de asigurari impotriva acestui monstru a fost facuta facuta prin intermediul companiei Towergate Moray Firth,

“Acesta este probabil cea mai neobisnuita asigurare pe care am facut-o pana acum, dar suntem mandri sa oferim acoperire pentru ea. Suntem siguri ca toti cei care navigheaza pe lacul Loch Ness ar prefera o intalnire mai de departe cu Nessie si nu una de aproape. Noi le uram pasagerilor Jacobite cat mai multe calatorii fericite fara sa fie nevoie sa reclame aceasta asigurare”,a declarat Bob Jack, directorul Towergate Moray Firth. 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+