Oltchim ar putea recupera 10 milioane de euro de la compania de asigurari

 

O parte din pagubele financiare care au indreptat Combinatul Oltchim Ramnicu Valcea catre insolventa, ar putea fi recuperate de la compania asiguratoare, respectiv Astra Asigurari.

Combinatul Oltchim Ramnicu Valcea are incheiata o polita de raspundere manageriala cu firma de asigurari, pentru 10 milioane de euro.

Daca combinatul chimic demonstreaza ca fosta conducere a prejudiciat compania din eroare, prin semnarea unor contracte paguboase care au impins-o spre insolventa, atunci poate obtine aceasta suma.

Oltchim ar putea sa foloseasca acesti bani pentru a creste capacitatea de productie. Cu toate acestea, chiar daca va acea castig de cauza, combinatul va ramane cu datorii de aproape 800 de milioane eurp.

“Banuiesc ca urmeaza sa se efectueze un dosar de dauna si probabil ca o sa avem  niste discutii”, a declarat avocat Gheorghe Piperea, administrator judicial Oltchim. Raspunsul o sa vina in cateva saptamani, iar daca acesta va fi negativ, va urma o procedura prin care firma de asigurari va fi data in judecata, conform declaratiei avocatului.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+