Accidentul din Muntenegru trezeste atentia asupra necesitatii asigurarilor de calatorie

Accidentul de duminica din Muntenegru, in urma caruia 18 persoane si-au pierdut viata si 29 au fost ranite, dupa ce un autocar ce transporta turisti s-a rasturnat intr-o prapastie, a atras atentia asupra necesitatii incheierii de asigurari de calatori atunci cand plecam in vacanta.

Asigurarea de calatorie este valabila pe perioada in care suntem plecati din tara si ne este de ajutor atunci cand ne confruntam cu probleme de sanatate.

Cheltuielile de sanatate pot atinge sume fabuloase de zeci de mii de euro, iar daca nu avem o asigurare de calatorie, aceste cheltuieli vor trebui sa fie suportate de catre noi.

In schimb, pentru o suma modica putem beneficia de asigurare de calatorie care in cazul in care avem un accident in urma caruia ne este afectata sanatatea fizica, compania de asigurari va suporta toate cheltuielile.

Riscurile acoperite de o asigurare de calatorie

Asigurarea de calatorie acopera o arie mare de situatii in care ne putem confrunta cu probleme medicale. Astfel suntem siguri ca avem suport financiar in cazul in care avem nevoie de:

 

-       servicii de diagnosticare medicala (excluse cele de tip homeopat sau alternativ)

-       transportul de urgenta la spital

-       tratament cu medicamente

-       analize de sange

-       repatriere

-       nastere premature

-       urgente stomatologice

 

Daca afectiunea medicala ne intrerupe calatoria, compania de asigurari va acoperi chiar si cheltuielile suplimentare cauzate de acest lucru.

Cat platim pentru o asigurare de santate

Pretul pentru asigurarea de sanatate este influentat de perioada de timp petrecuta in afara tarii, distanta parcursa, tara in care se calatoreste si limita de despagubire.

Dar pretul este unul care poate fi introdus cu usurinta in bugetul de calatorie. De exemplu, pentru o polita de 20 – 27 de lei, suntem asigurati timp de 7 zile la o limita de despagubire de 30 000 euro.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+