Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si-a schimbat conducerea

cristian-busoi-director-casa-nationala-asigurari-sanatateCristian Busoi este noul director la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Reprezentand PNL, noul director il inlocuieste pe Doru Badescu care si-a dat demisia dupa ce a aflat ca Lucian Duta, un alt fost director al Casei Nationale de Asigurari, va fi numit in Consiliul de Administratie al Institutiei.

"A fost presedintele Casei, astazi am lamurit lucrurile. In primul rand ca domnul Duta nu este membru in Consiliul de Administratie. Administratia Prezidentiala nu a semnat niciun decret si a fost o actiune personala a unui consilier prezidential, prieten cu domnul Duta. [...] Reactia domnului Badescu, dincolo de termenii folositi, care nu erau in regula, a fost evident o reactie gresita, motiv pentru care am discutat, si-a prezentat demisia si de altfel, maine, o sa-l propun in functia de sef al Casei Nationale pe domnul Cristian Busoi, europarlamentar", a declarat premierul Victor Ponta.

Lucian Duta a fost numit membru al CNAS de catre presedintele Traian Basescu, din partea Administratiei Prezidentiale, prin transmiterea unei scrisori de nominalizare pe 10 iunie.

Noul director al CNAS, Cristian Busoi este este licentiat in medicina si drept si detine un doctorat in sanatate publica si management sanitar.

In fiecare an, 4 miliarde de euro proveniti din banii platiti de de angajati si angajatori pentru asigurarile de sanatate, sunt administrati de CNAS.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+