Pentru prima oara, Romania are un reprezentant in Comitetul Strategic al Insurance Europe

Adrian Marin, CEO Generali Romania si membru in Comitetul de Directie al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare este primul reprezentant al Romaniei care a reusit performanta de a fi validat in pozitia de Membru in Comitetul Strategic in Federatia asociatilor asiguratorilor din Europa.

"Il felicitam pe domnul Adrian MARIN pentru alegerea sa in aceasta functie si apreciem ca experienta sa in domeniul asigurarilor va contribui la realizarea obiectivelor Comitetului Strategic",a declarat Sergio BALBINOT, Presedintele Insurance Europe.

Comitetul Strategic al Insurance Europe traseaza, la nivel European, liniile strategice pentru industria de asigurari. Comitetul are un character consultativ si non-executiv iar componenta sa este formata dintr-un Presedinte, un Vicepresedinte si 12 membri, dintre care face parte acum si Adrian Marin.

Fiecare membru trebuie sa cunoasca in profunzime problemele pietei din care provine pentru a ajuta la crearea unei imagini de ansamblu a industriei de asigurari la nivel European dar si pentru a gasi modalitati de rezolvare a lor impreuna cu ceilalti membrii.

Romania, reprezentata in prezent de Adrian Marin, are dreptul, conform regulamentului de functionare al Federatiei, sa ocupe o pozitie in cadrul Comitetului Strategic cu un mandat de un an. Astfel, Adrian Marin este membru al Comitetului incepand cu luna iunie a acestui an si pana in luna iunie 2014.

Doar pietele de asigurari din Germania, Franta, Marea Britanie, Italia si Olanda sunt reprezentate permanent in Comitet. Restul de 7 pozitii sunt ocupate prin rotatie de reprezentanti ai grupurilor de piete: Spania si Elvetia; Belgia si Suedia; Danemarca si Polonia; Austria si Finlanda; Irlanda, Norvegia si Portugalia; Cehia, Grecia, Ungaria, Romania, Slovenia, Slovacia si Turcia, ultimul grup fiind alcatuit din Bulgaria, Cipru, Estonia, Croatia, Islanda, Liechtenstein, Letonia, Luxemburg si Malta.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+