Transelectrica organizeaza licitatie pentru atribuirea contractului de asigurari private de sanatate

Licitatia privind serviciile de asigurari de sanatate pentru angajatii societatii nationale de transport al energiei electrice, Transelectrica, va fi organizata pe data de 4 iulie, anul curent. Contractul va fi incheiat pe o perioada de 3 ani, respectiv pana in 2016, si urmeaza sa acopere cheltuielile de sanatate pentru un numar de peste 6600 de persoane care lucreaza in oricare din sediile de sucursale sau Centrele de Exploatare Transelectrica, din tota tara. Se estimeaza ca valoarea contractului ajunge la 7,25 milioane de lei.

Atribuirea contractelor subsecvente se va face de regula anual (pentru 12 luni) sau atunci cand apar fluctuatii semnificative ale numarului de asigurati (mai mult de 20% din cantitatea initiala a contractului subsecvent, la data semnarii de catre parti), in functie de necesitatile.

Contractele subsecvente pot ajunge la o valoare maxima de 3,94 milioane de lei, iar pentru primul contract subsecvent vor fi asigurate 951 de persoane.
 
"Actualizarea nominala a Anexei asiguratilor se va face trimestrial, prin inlocuirea asiguratilor ce renunta la calitatea de asigurat cu noi persoane (angajati sau dependenti ai acestora) ce opteaza pentru o asigurare noua fara modificarea numarului de asigurati. Numarul initial de asigurati se poate majora/diminua pe durata contractului subsecvent, semestrial pe baza de act aditional, in baza tarifului unitar (Prima Asigurare) ofertat, in limita a +/-20% fata de numarul initial, din contractul subsecvent, cu incadrare in numarul maxim de asigurati estimat in acordul cadru", a anuntat Transelectrica.

Compania de asigurari care va oferta cel mai avantajos din punct de vedere economic, are cele mai mari sanse sa castige contractul, 50% din pondere fiind reprezentanta de pretul ofertei.

"Prima de asigurare care se va lua in considerare este valoarea primei platibile/asigurat care nu poate depasi limita sumei deductibile prevazute de lege (Legea nr. 571/2003 art. 21 alin.3 lit.k, Cod fiscal modificata si completata cu OUG127/2008) de 250 EUR/asigurat. Pentru valori mai mari de 250 EUR/asigurat, oferta va fi respinsa.", au mai declarat reprezentantii Transelectrica

Dincolo de pretul ofertei, va mai conta pentru castigarea contractului: valoarea limitei asigurate pentru medicamente (maxim 6%), valoarea procentului de coplata suportat de asigurator in locul asiguratului pentru medicamentele compensate (maxim 6%) valoarea suportata de asigurator pentru costurile de spitalizare la privat (16%), perioada de asteptare in caz de nastere (6%), numarul de servicii medicale suplimentare specificate in Caietul de sarcini (3%) si valoarea suportata de asigurator pentru servicii medicale stomatologice protetice (13%).

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+