5 metode pentru a plati mai putin pentru asigurarea CASCO

In Romania, aproximativ 20% din masinile inmatriculate detin si o polita facultativa de asigurare CASCO. Numarul de asigurari este mic pentru aceasta polita, dar numarul de despagubiri este mare. Peste jumatate din masinile asigurate CASCO au primit despagubiri in decursul anului trecut. Acest fapt afecteaza companiile de asigurari care nu mai considera profitabil sa incheie polite CASCO, dar poate reprezenta si un semnal de alarma pentru soferi aratand un nivel mare de accidente unde polita obligatorie RCA nu mai este suficienta.

Fie ca sunt multi soferi care provoaca accidente afectandu-si si propria masina, fie ca sunt accidentati de alti soferi care pleaca de la locul faptei facand astfel imposibila recuperarea despagubirilor pe polita RCA a soferului vinovat, un lucru este sigur: necesitatea asigurarii de tip CASCO.

Si totusi multi proprietari de autoturisme nu inchieie o asigurare CASCO pentru a-si limita cheltuielile. Din pacate aceasta economisire poate insemna o cheltuiala mai mare in viitor.

Daca doriti sa va oferiti stabilitate financiara pe termen lung, asigurarea CASCO este absolut necesara. Si totusi, pentru a nu cheltui o avere cu aceasta polita va oferim cateva sfaturi care vor duce la micsorarea politei lunare.

1. Soferii prudenti au de castigat

Daca faceti dovada ca in ultimul an nu ati avut accidente, veti plati mai putin pentru polita de asigurare CASCO.

2. Vechimea masinii

Cu cat masina este mai noua, cu atat pretul politei CASCO va fi mai mic.

3. Persoana fizica vs. Persoana juridica

Daca sunteti persoana fizica aveti un motiv in plus sa achizitionati o polita CASCO, deoarece veti plati mai putin pentru ea.

4. Sisteme de securitate

Achizitionati sisteme de securitate pentru masina dumneavoastra (alarme, inchideri centralizate, senzori de securitate) si veti avea o polita CASCO pentru care veti plati mai putin.

5. Masini medium vs. Masini de lux

Nu detineti o masina de lux? Cu atat mai bine, pretul politei dumneavoastra CASCO va fi mai mic.

Daca aveti o asigurare CASCO si ati suferit un accident, primul lucru pe care il aveti de facut este sa va anuntati asiguratorul. Ulterior va veti deplasa pentru constatarea daunelor, iar cheltuielile necesare pentru reparatia masinii vor fi acoperite de compania de asigurari unde ati incheiat polita CASCO.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+