Cardul European de Sanatate vs. Asigurarea de Calatorie

Faptul ca Romania este tara membra a Uniunii Europene ne-a adus numeroase avantaje, inclusiv in ceea ce priveste modul de asigurare pentru sanatate. Pentru ca suntem cetateni europeni acum putem beneficia de anumite servicii medicale in oricare dintre tarile europene. Acest lucru a fost posibil odata cu emiterea Cardului European de Sanatate.

Cardul european de sanatate are o valabilitate limitata, de 6 luni, dar ne este util atunci cand plecam in excursii si dorim o minima asigurare pentru sanatate.

Cardul european de sanatate este valabil doar in tarile membre UE si in Elvetia si cu ajutorul lui putem beneficia de serviciile medicale care sunt acoperite de sistemul de securitate sociala din tara in care este folosit.

Unele tari cer achitarea serviciilor medicale folosite, in acest caz putem solicita rambursarea sumelor platite in Romania, la Casa de Asigurari de Sanatate locala.

Cardul European de Sanatate este gratuit si este eliberat de casa de asigurari de sanatate unde suntem asigurati.

Asigurarea de calatori – servicii complete pentru o vacanta fara griji

Daca in schimb dorim o asigurare completa cand calatorim in afara tarii, atunci avem nevoie de o asigurare medicala de calatorie.

Asigurarea de calatorie poate cuprinde acoperire medicala completa pentru orice tip de accident, raspunderea civila a persoanei asigurate, despagubiri pentru biletele de calatorie anulate sau returnate, despagubirea cheltuielilor din cauza intarzierii mijloacelor de transport sau asigurarea bagajelor.

Practic, pentru orice inconvenient care poate surveni in calatoria noastra, afectandu-ne din punct de vedere financiar, cu asigurarea de calatorie potrivita putem fi acoperiti, astfel incat sa primim despagubiri pentru intreaga suma cheltuita.

Deasemenea, un alt aspect al asigurarii de calatorie care vine in avantajul clientului, este ca spre deosebire de Cardul European de Sanatate care ne ofera asigurare medicala doar in tarile membre UE, asigurarea este valabila oriunde in lume.

Pretul pentru o asigurare de calatorie porneste de la 20 de lei, are valabilitate o saptamana si ofera despagubiri in limita a 50 000 euro.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+