Practici sporturi de iarna? De ce este indicat sa inchei o asigurare

Michael Scumacher, multiplu campion de Formula 1, a suferit un accident la schi, chiar in ultimele zile din 2013, pe 29 decembrie. Acesta a cazut in afara pistei si s-a lovit cu capul de o stanca. Desi era protejat cu casca, Michael Schumacher a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, avand nevoie de mai multe interventii chirurgicale. Starea lui este in continuare grava, in prezent Schumacher fiind in coma indusa.

Acest accident a adus inca o data in prim plan, importanta unei asigurari speciale in cazul in care practicam sporturi de iarna.

Chiar daca achizitionam o astfel de asigurare, tot trebuie sa respectam normele de siguranta: purtarea de casca si practicarea sportului doar in zonele special amenajate.

Politele de asigurare dedicate sporturilor de iarna ne ofera acoperire pentru perioade limitate de timp care pot fi cuprinse intre 2 zile si pana la un an. Suma asigurata poate ajunge pana la 50 000 de euro pentru cheltuieli medicale in caz de accident sau imbolnavire, precum si transportul pana la unitatea medicala unde ni se ofera ajutor.

Deasemenea, asigurarea mai poate include asistenta rutiera sau despagubiri in cazul in care echipamentul de iarna ne este avariat sau furat.

Prima de asigurare depinde de durata calatoriei, riscurile asigurate, suma asigurata, varsta persoanei care incheie asigurarea, tarade destinatie si tarile de tranzit.

In medie, pentru o asigurare valabila timp de o saptamana, prima de asigurare va fi cuprinsa intre 70 si 150 de lei.

  

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+