5 milioane euro rezverva de dauna pentru Omniasig

Omniasig va aloca o rezerva de 5 milioane euro (limita maxima prevazute de lege pentru vatamari corporale si deces) ca urmare a accidentului de anul trecut din Muntenegru, cand 19 persoane au murit si alte 29 au fost ranite.

"Intrucat sumele solicitate pana in acest moment de catre beneficiarii politei RCA sau de reprezentantii lor, depasesc limita stabilita de lege, OMNIASIG VIG face toate demersurile pentru solutionarea cat mai rapida a cererilor de despagubire", se arata intr-un comunicat al companiei. 

Prin polita RCA se pot acoperi daune materiale in limita a 1 milion euro per accident si 5 milioane de euro pentru vatamari corporale si deces.

Autocarul care a suferit accidentul anul trecut era asigurat de catre Omniasig printr-o plita de raspundere civila RCA si una facultativa CASCO.

Omniasig a primit 40 de avizari de dauna in baza politei RA pentru riscurile de vatamari corporale si deces, o avizare pentru daunele aferente amenajarilor stradale din Muntenegru si 38 de avizari de dauna in baza politei CASCO.

"OMNIASIG VIG este pe deplin pregatita sa efectueze cu promptitudine plata despagubirilor cuvenite. Mentionam ca politele RCA emise de OMNIASIG VIG sunt protejate prin contracte de reasigurare incheiate cu reasiguratori de prestigiu de pe piata internationala, cu rating superior acordat de agentiile internationale specializate, ceea ce confera o siguranta deplina asiguratilor companiei noastre", au explicat reprezentantii companiei intr-un comunicat.

Conform declaratiilor asiguratorului, procesul de plata a despagubirilor in baza politei CASCO, este deja in desfasurare. Conform politei, despagubirile sunt de 1000 de euro de persoana in caz de deces si 500 euro pentru bagaje.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+