Care sunt brokerii care au intermediat cele mai mari valori pe asigurari life in 2013

Segmentul asigurarilor de viata au generat anul trecut prime subscrise in valoare de peste 30 milioane de euro pentru companiile de brokeraj.

Asigurarile de viata au reprezentat 3% din totalul primelor intermediate de catre brokerii din Romania, care au ajuns la o valoare totala de 900 milioane euro.

Companiile care au intermediat cele mai mari valori pe piata asigurarilor de viata au fost: Kunden Broker cu prime intermediate in valoare de 4 milioane euro, Piraeus Insurance Broker care a intermediate prime in asigurari de viata in valoare de 2,4 milioane euro, OVB Allfinanz Romania cu 2,2 milioane euro, Marsh Broker cu 1,9 milioane euro si Safe Invest cu 1,5 milioane euro.

Companiile Kunden Broker si Safe Invest sunt specializate pe segmentul life, iar politele din acest domeniu au totalizat pentru companii 95% si respectiv 80% din totalul afacerilor.
Pentru Marsh Romania si Piraeus Insurance Broker, politele de viata au reprezentat 3% si respectiv 25% din valoarea totala a politelor intermediate. In ceea ce priveste compania OVB Allfinanz, primele life au reprezentat 57% din totalul primelor intermediate. 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+