O zi pana la Premiile Brokerilor de Asigurare 2014

Premiile Brokerilor de Asigurare recompenseaza performanta si rezultatele obtinute de companiile de brokeraj in asigurari dar si de toti profesionistii care activeaza in piata. Cea de-a treia editie a acestui eveniment este dedicate pietei intermedierilor si va avea loc miercuri, 19 februarie in Clubul Tribute din Bucuresti.

Profesionistii din domeniul asigurarilor vor fi distinsi cu Premiile XPRIMM pentru contributia lor la dezvoltarea pietei de brokeraj. Premiile sunt pe categorii care includ: e-commerce, e-learning, dezvoltare, creativitate si customer care. Aceste trofee de excelenta se vor acorda companiilor care care au desfasurat o activitate sustinuta in consultanta si intermediere, promovand standarde inalte in serviciile dedicate clientilor sau in relatia cu ceilalti asigurator. De asemenea, va fi distins in cadrul evenimentului si Managerul Anului, dar si tineri lideri de succes si tineri profesionisti care s-au remarcat prin rezultate in anul 2013.

Premiile Brokerilor de Asigurare este un eveninent sustinut de ASIROM VIG, GOTHAER Asigurari Reasigurari, GRAWE Romania, OMNIASIG VIG si CREDIT Europe Asigurari in calitate de Parteneri Principali, precum si de CertAsig, LIG Insurance si CREST Consulting in calitate de Parteneri, cu sprijinul AUTOCAR Service, MARSAY si 360Revolution.

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+