Ponta: Too Big to Fail vs Too big to save

Victor Ponta, premierul Romaniei a fost saptamana aceasta intr-o vizita de lucru la BNR. Cu aceasta ocazie, a avertizat autoritatile si in acelasi timp le-a sfatuit sa deruleze actiuni de supraveghere

"In pregatirea intalnirii de astazi, ieri ar fi trebuit sa citesc un manual de piete de capital, ca sa imi reamintesc cunostintele din facultate. Nu am avut timpul necesar si atunci am revazut un film, "Too big to fail" (n. red. Prea mare pentru a se prabusi) si m-am gandit daca altora li se poate intampla - unora mult mai destepti, cu mai multa experienta decat noi - sa greseasca fundamental, as vrea ca noua sa nu ni se intample, nici pe piata de capital, sau, daca ni se intampla pe alta piata, sa zicem a asigurarilor, sa nu ne aflam in situatia "too big to save" ("Prea mare pentru a salva")",a declarat Victor Ponta. 

In urma cu mai putin de o saptamana de la aceasta declaratie, Seful Guvernului, Ministrul de Finante si Ministrul pentru Buget s-au intalnit cu conducerile BNR si ASFalaturi de alte institutii finaciar-bancare pentru a discutat situatia pietei, iar printre subiectele de ordine a fost si compania ASTRA Asigurari.

Nota: Filmul Too big to fail mentionat de catre Victor Ponta, este o productie Americana, lansat in urma cu aproximativ 3 ani si trateaza momentul aparitiei crizei economice din 2008. Filmul relateaza cazurile celebre de faliment al unor institutii financiare de renume, ca Lehman Brothers, dar si actiunile intreprise de Secretarul Trezorerie Statelor Unite.
  

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+