Plata online a asigurarilor, la Allianz Tiriac

De anul acesta, clientii Allianz Tiriac isi pot plati politele de asigurare, online de acasa. Compania de asigurari a lansat o noua facilitate astfel incat clientii isi pot plati atat politele de asigurare generala (auto, pentru locuinta etc) cat si cele de viata, online, daca poseda orice tip de card inrolat 3D Secure.

"Aceasta optiune de plata online, disponibila pentru orice card bancar inrolat pentru plati online, se adauga celor deja existente - plati numerar (la ghiseele bancilor partenere, la automatele de plati BRD precum si in reteaua PayPoint), plata cu cardul (in sucursalele ALLIANZ-TIRIAC si in sucursalele sau la automatele de plati ale bancilor partenere), prin debit direct, sau prin transfer bancar - si contribuie la cresterea accesibilitatii retelei ALLIANZ-TIRIAC de colectare a primelor de asigurare",a declarat Bogdan ZAMFIRESCU, Director Divizie Operatiuni Back Office, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

Daca detineti o asigurare Allianz Tiriac, puteti vizita siteul companiei (www.allianztiriac.ro), sa accesati optiunea “Plateste prima de asigurare” si sa platiti direct pe site, politele de asigurare, prin intermediul solutiei de management al PayU.

Plata online este a doua solutie adusa de Allianz pentru eficientizarea operatiunilor si serviciilor companiei. Anul trecut, compania a lansat optiunea de notificare online a daunelor pentru asiguarile auto si de locuinta. Astfel clientii pot completa online datele necesare pentru avizarea daunelor si sunt contactati ulterior pentru constatare.

"Digitalizarea reprezinta o mega-tendinta care se manifesta pregnant la nivel mondial in toate domeniile. Aceasta va influenta din ce in ce mai multe procese si servicii pe care companiile le pun la dispozitia clientilor. Odata cu schimbarea modului de viata si de interactiune ale oamenilor, ne propunem ca, prin intermediul digitalizarii unor procese, sa fim prezenti acolo unde clientul isi doreste. In cadrul Allianz-Tiriac, odata cu implementarea acestui sistem de plata, mai facem un pas in directia cresterii gradului de digitalizare a serviciilor oferite, acestea devenind mai usor accesibile, chiar de acasa, sau de la birou, din fata calculatorului",a afirmat Bogdan ZAMFIRESCU. 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+