Incepe perioada concediilor de odihna

 

Probabil ca multi dintre dumneavoastra si-au facut deja planuri cum si unde sa va petreceti o parte din concediu de odihna din acest an.

In continuare va reamintim cateva sfaturi pentru acei dintre dumneavoastra care v-ati  decis sa plecati in vacanta cu masina personala.

In primul rand  sa nu uitati de asigurarea Carte Verde emisa de regula impreuna cu cea RCA. Este bine sa verificati ca tara de destinatie si eventual cele prin care calatoriti sa fie trecute pe documentul Carte Verde.    

Ideal ar fi sa  detineti o polita CASCO cu acoperire internationala .  De asemenea sa aveti grija sa aveti cu dumneavoastra si un formular de  Constatare Amiabila Europeana, document ce v-ar putea scuti de  multe formalitati birocratice in cazul unui accident.

Asigurarile de calatorie in strainatate “travel” nu sunt obligatorii , dar in cazul unor evenimente neprevazute ce va pot afecta sanatatea va pot scuti de cheltuieli extrem de costisitoare pentru consultatii ,tratamente si spitalizari.  Trebuie sa verificati ca aceste asigurari sa fie valabile in toate tarile tranzitate.

De asemenea trebuie avut in vedere ca permisul de conducere sa fie valabil in toate tarile prin care calatoriti.  In Uniunea Europeana ca cetateni romani nu aveti nevoie de permis international.

Toate sfaturile de mai sus va pot fi de ajutor in cazul producerii unor evenimente nefericite si va pot salva economiile si timpul.

 

 

 

 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+