Un rol important pentru brokerii de asigurare

Problemele financiare generate de criza financiara s-au resimtit in comportamentul cumparatorului de asigurari din Romania .  Masurile de austeritate, crestera TVA-ului , inflatia , au contribuit in special in ultimii 5 ani, la diminuarea veniturilor clientilor atat persoane fizice cat si juridice si de cele mai multe ori principalul criteriu dupa care s-a cumparat o polita de asigurare sa fie pretul.

Prioritatea clientilor a fost si continua in buna masura sa fie reducerea costurilor si de cele mai multe ori se umbla la reducerea costurilor cu asigurarile sau chiar la renuntarea de  a cumpara protectie. 

In acest moment rolul unui broker de asigurare devine foarte important si consta in a reusi sa explice clientului ca de cele mai multe ori o reducere a costurilor presupune acoperiri mai mici a politelor de asigurare, implicit o protectie mai scazuta.  Brokerul trebuie sa gandeasca si sa implementeze impreuna cu clientul programe de asigurare care decurg din activitatea de baza a acestuia. 

Un broker profesionist trebuie sa poata oferi cele mai bune servicii la cele mai bune preturi , acest lucru neinsemnand cele mai mici preturi.

Unul dintre cele mai importante aspecte fiind sublinierea pentru client si  cresterea interesului acestuia de a se tine cont de reputatia asiguratorilor.  Clientul trebuie sa fie tot mai interesat de modul in care un asigurator gestioneaza solutionarea daunelor , dar si a celorlalte servicii pre si post vanzare, menite sa arate cat de implicat este asiguratorul pentru araspunde nevoilor clientilor.

 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+