Cele mai multe si mai mari despagubiri din piata de Asigurari se inregistreaza pe politele RCA si Pr

Despagubirile pentru daune la proprietati si cele pentru politele de raspundere civila auto (RCA) scot  cei mai multi bani din buzunarele asiguratorilor.  Cazurile in care sumele achitate cu titlul de despagubire pe o polita care costa 400-500 lei ajung la cateva milioane de lei, sunt relative frecvente. 

Potrivit informatiilor transmise de unii asiguratori catre Ziarul Financiar cea mai mare despagubire achitata in primele 5 luni din 2014 s-a ridicat la 3,9 milioane lei (aproximativ 900.000 de euro). Suma a fost platita de catre Asirom si a acoperit pagubele produse in urma unei explozii, care a distrus in totalitate o cladire, dar si daune pentru vatamari corporale si deces . Tot pe acelasi segment , bunuri persoane juridice (property in termini de specialitate), Asirom a mai achitat doua daune de peste 2,5 milioane de lei fiecare.   Studiul jurnalistilor de la Ziarul Financiar ar fi trebui sa cuprinda informatii despre cele mai mari daune platite de catre primii zece jucatori din piata de Asigurari generale , dar doar Allianz , Asirom si Omniasig au oferit informatii, astfel :

Allianz Tiriac a  platit aproape 2 milioane de lei pentru o dauna acoprita printr-o polita de constructii-montaj (CAR), in timp ce  in cazul Omniasig cea mai mare despagubire property s-a situat in jurul valorii de 800.000 de lei.

Pe zona asigurarilor RCA, care genereaza aproximativ 50% din daunele totale, cea mai mare despagubire a fost achitata de Omniasig, care a platit 2,4 milioane de lei pentru vatamari corporale.       

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+