Economiseste pentru viitorul copilului tau

Viata unui cuplu se schimba complet din momentul in care apare un copil .  Parintii doresc sa-i asigure un viitor fara griji , cu multe posibilitati de a se dezvolta si de a-si drumul in viata.

Prioritatile si stilul de viata al cuplului se schimba radical, parintii sa gandesc permanent la binele si viitorul copilului si una dintre principalele griji este sau ar trebui sa fie sa este sa economiseasca cu regularitate astfel ca atunci cand copilul va fi mare sa nu ii lipseasca nimic.  Orice parinte isi doreste ca atunci cand va sosi momentul sa organizaze pentru copil o nunta de vis, sa-i asigure accesul la studii si educatie si sa-i ofere un camin al lui.

Cum in viata de zi cu zi apar mai tot timpul situatii care genereaza cheltuieli neprevazute , putini sunt cei care reusesc sa economiseasca cu adevarat , dar din fericire exista produse in piata de asigurari care pot rezolva majoritatea situatiilor.

Specialistii de asigurari recomanda orientarea catre programe de asigurare cu economisire pentru copii – produse ce ofera ecomomisire garantata pentru viitorul copiilor si protejeaza planul de viitor impotriva diverselor riscuri ce pot aparea dealungul timpului.

In general partea de economisire dintr-un astfel de produs functioneaza astfel:

-       La maturitatea contractului (la finaulul acestuia) copilul va dispune de o Suma Asigurata garantata la care se adauga un beneficiu investitional obtinut suplimentar

-       Primeste un rezultat investitional garantat (numit dobanda tehnica) ce se regaseste in Suma Asigurata de la maturitatea contractului

-       Suplimentar (functie de compania de asigurari) poate primi un bonus de Maturitate de 5- 10% din Suma Asigurata , daca toate primele de asigurare au fost achitate la termen.

Partea de protectie financiara poate fi:

-       In cazul unei spitalizari sau interventii chirurgicale pentru copil din accident sau imbolnavire, compania de asigurari va acoperi cu suma stabilita in contract aceste cheltuieli medicale

-       In cazul unui eveniment tragic neprevazut precum decesul parintelui, rezultat in urma unui accident, copilul va primi Suma Asigurata pentru a-l ajuta din punct de vedere financiar sa depaseasca montele dificile.

De regula durata unui astfel de contract poate fi pe o perioada minima de 10 ani sau pana cand copilul implineste o anumita varsta peste 18 ani .

Parintii care sunt decisi sa aiba si astfel grija de copii lor pot apela la serviciile unui broker de asigurare care are pregatirea si instrumentele necesare sa ii ajute sa identifice necesitatile reale pe care le au si pe baza acestor necesitati concrete sa aleaga impreuna cea mai buna solutie de asigurare.   

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+